Topi, kyläkoulun valkoinen kissa

Elokuussa 2019 koulun väkeen liittyi valkoinen, 10-vuotias Topi-kissa. Se on pätevä myyrästäjä ja pitää osaltaan jyrsijät kurissa niin talossa kuin puutarhassakin.

Topi on pieni kooltaan, mutta sitäkin suuriegoisempi. Se on myös varsinainen seurakissa, katselee mielellään ihmisten touhuja sekä sisällä että pihalla ja osallistuisi varmaan muullakin tavoin, jos pystyisi! Taiteilun torppaamisessa Topi on myös kunnostautunut - mikäpä olisi mukavampi pötköttelyalusta kuin emännän tekeillä oleva pastellipiirros - joten luomistyön hetkellä kissalla on nykyisin porttikielto työhuoneeseen...

Pyhäinpäivän aattona Topi sai seurakseen pikimustan 1,5-vuotiaan Iines-kissan. Jännitimme jonkin verran sitä, kuinka varttuneempi kissaherramme alkaisi tulla toimeen tumman pikkuneidin kanssa. Ensimmäiset päivät olivat melkoista kyräilyä ja ärinää, mutta sopu laskeutui pikkuhiljaa kissakaksikon elämään. Nyt ne mahtuvat jo samalle sängylle pötköttelemään.

Hyväksi hiirikissaksi tätäkin nuorta on kehuttu, joten ennen pitkää jyrsijöitä hävitetään tontilta ja sisätiloista kahden kissan voimin.

Reipasta rallia ympäri kotia ja matot rullalle!