Näyttelyt

Uusin näyttelyni oli vuoden 2024 alussa Tampereen hienossa pääkirjasto Metsossa! Olen edelleen aika tohkeissani siitä, että sain pitää näyttelyni siellä - olinhan siitä jo vuosia puolisalaa haaveillut! Alla linkki videoon ripustuspuuhista.

Tulossa

Jos taiteeni kiinnostaa ja sinulla on hyvä näyttelytila tarjolla, ota rohkeasti yhteyttä! Olen avoin ehdotuksille ja ideoille.

Taustaa

Pitkällisten pohdintojen jälkeen päätin loppuvuodesta 2014, että kuvantekijän taipaleeni oli vakavoitunut siinä määrin, että oli aika ryhtyä tuomaan töitäni esille. Hukkaanhan ne menisivät työhuoneen hyllyillä pölyttyessään! Ja olinhan melkein nelikymppinen jo, aikuinen ihminen. Ellei aikuinen uskalla, tuskin kukaan hänen puolestaankaan uskaltaa! Niinpä ryhdyin pontevasti järjestämään itselleni näyttelyitä - yhtä aikaa innoissani ja kauhuissani. Kauhu oli kuitenkin turhaa. Sain sovittua ensimmäisen näyttelyni heti keväälle 2015, se toteutui mallikkaasti ja töistäni jopa tykättiin. Rohkaistuin jatkamaan.

Yksityisnäyttelyiden lisäksi töitäni on ollut esillä myös yhteisnäyttelyissä. Alkuun pidin näyttelyitä Pirkanmaan alueella useissa kirjastoissa, kahviloissa ja Pitkäniemen sairaalassa. Vuonna 2018 liityin muutamaan taideyhdistykseen, koska kaipasin myös yhteisöllisyyttä, ja tästä seurasi lisää näyttelyitä.

Vuoden 2019 marraskuussa minut hyväksyttiin Suomen Taiteilijat ry:n taiteilijajäseneksi! Tästä olen aivan erityisen mielissäni. Kyllä motivoi jatkamaan tällä polulla eteenpäin! Minut kutsuttiin myös ensimmäiseen helsinkiläiseen yhteisnäyttelyyni. Tämäkin oli minulle omanlaisensa uusi etappi.

Inspiraation määrä ja mahdolliset tarjolla olevat houkuttelevat näyttelypaikat ratkaisevat, millaisia tulevat näyttelyni ovat.

Kooste näyttelyistäni vuosina 2015 - 2023

Näyttelyn ripustuksen jälkeen hymyilyttää. Lempäälä-talossa oli mukavaa pitää näyttely, ja sain jopa muutaman yhteydenoton taiteeseeni liittyen. Sellainen ilahduttaa aina mieltä.

Ihmiskuvia. Lempäälän Taideyhdistyksen yhteisnäyttely Lempoisten vanhalla asemalla 27.9. - 23.10.2020. Osallistuin omakuvallani.

Galleria Fogga, Helsinki, 2020.

Näyttelyä ripustamassa. Tarkkaa puuhaa!